DESPRE ROL CAR

Infiintata la inceputul anului 2005 in municipiul Buzau, avand domeniu de activitate service auto cu performante in domeniu si contracte cu toti asiguratorii din judetul Buzau, firma este reprezentata de oameni profesionisti, cu experienta de peste 10-15 ani, ce asigura o calitate ridicata a produselor si serviciilor.
Din anul 2008 firma a devenit Dealer autorizat Hyundai pentru comercializare auto si service autorizat pentru lucrari de garantie si post garantie. Investitia majora intr-un complex 3 S la standarde europene, investitie de peste 1 200 000 euro, considerata printre cele mai mari din tara si profesionalismul si spiritul de echipa ne-au diferentiat de concurenta devenind unicul dealer Hyundai in judetul Buzau.
Suntem o echipa in care calitatea, dinamismul, seriozitatea, promptitudinea, sociabilitatea, receptivitatea, deschiderea catre clienti – completeaza descrierea noastra ca firma. Suntem determinati sa depasim asteptarile clientilor si sa le anticipam cerintele referitoare la calitatea serviciilor si produselor noastre.
Respectam angajamentele fata de noi si fata de clientii nostri printr-un nivel ridicat de corectitudine, promtitudine si obiectivitate. Ne conducem afacerea cu responsabilitate iar performantele noastre sunt sustinute permanent prin cursuri de specializare asigurate de Hyundai Auto Romania si Mercedes Benz Romania..