Prezentare Service

ROL CAR va pune la dispozitie un atelier configurat cu un echipament tehnic de ultima generatie, conform standardelor Hyundai si Mercedes Benz pentru a va oferi maxima calitate si cele mai bune servicii in scurt timp.
De la revizii tehnice periodice si pana la operatiuni complexe de reparare, service-ul ROL CAR corespunde celor mai exigente criterii de calitate, indiferent ca se refera la dotarea tehnica sau la pregatirea personalului. In plus, dupa iesirea automobilului din garantie va asiguram intretinerea periodica si repararea in conditii optime, la preturi fara concurenta.
Va mai oferim promotii interesante si atragatoare pentru reparatii post-garantie, precum si piese de schimb originale, a caror calitate inseamna satisfactii in plus si siguranta in trafic.

TINICHIGERIE + VOPSITORIE

Atelierele de tinichigerie si vopsitorie ROL CAR au o dotare complexa si conforma cu standardele Hyundai si Mercedes Benz.
Ofera posibilitatea repararii a peste 70 de autoturisme lunar, asigurandu-va calitatea si promptitudinea lucrarilor efectuate. In cadrul atelierelor se pot realiza lucrari cu grad de dificultate deosebit, dotarea tehnica permitand atat readucerea in parametri a caroseriilor foarte grav avariate, utilizand SDV-uri de ultima generatie dar si vopsirea acestora la standarde de producator.