Noul i10.

O declaratie de stil.

SOLICITA OFERTA SOLICITA TEST DRIVE

Perfect pentru momente importante.

Hyundai i10 dispune de un design actualizat, dar si de functii avansate pentru confort si conectivitate, asemenea modelelor din segmentele superioare.

Design Dinamic.

Designul dinamic evidentiaza contrastul dintre suprafetele fluide si liniile ferme ale caroseriei.

Conectivitate.

Toate functiile sunt integrate in ecranul tactil color de 8 inchi. Apple CarPlay si Android Auto garanteaza o integrare perfecta a aplicatiilor de pe smartphone cu sistemul de infotainment al autovehiculului.

Mai multa siguranta.

Pentru a respecta standardele europene de siguranta, pachetul Hyundai Smart Sense integreaza cele mai recente sisteme de siguranta.

Descopera sursa de inspiratie.

Modelul gamei „i” prezinta un design dinamic, care evidentiaza contrastul intre suprafetele sculptate armonios si liniile ascutite. Impactul vizual este completat de grila frontala, care se distinge prin alura sportiva.

Design expresiv.

In comparatie cu versiunea anterioara, lansata in anul 2019, noul i10 beneficiaza de un design actualizat atat la interior, cat si la exterior.

Conectivitate.

Descopera →  

Tehnologii pentru siguranta.

Descopera →  

5 ani garantie fara limita de kilometri.

Hyundai i10 beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri.

Descopera mai multe despre i10.

Design.

Caracteristici.

N-Line.

Imaginile disponibile sunt cu titlu de prezentare. Informatiile si imaginile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii, pot diferi de la regiune la regiune si pot fi modificate fara un anunt prealabil. Este posibil ca unele echipamente sa nu fie disponibile in varianta de echipare standard, putand fi achizitionate contra cost. Toate autovehiculele sunt dotate si livrate de catre producatorul Hyundai numai cu anvelope de vara. Valorile specificate in detaliile tehnice si volumul portbagajului pot varia in functie de gradul de echipare. Hyundai Auto Romania isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.

Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite. Autovehiculele exploatate in scop comercial (ex.: scoli de soferi, taxi, inchiriere auto etc.) beneficiaza de o garantie de trei ani, in limita a 100.000 kilometri.