Noul Hyundai i10

Redefineste experienta de condus

SOLICITA OFERTA SOLICITA TEST DRIVE

Redefineste experienta de condus.

Cu un design dinamic, o conectivitate intuitiva, dar si un pachet de sisteme avansate pentru siguranta, noul i10 redefineste experienta de condus.

Designul dinamic si elegant evidentiaza contrastul dintre suprafetele fluide si liniile ferme ale caroseriei. In comparatie cu modelul anterior, proportiile au fost modificate, prin coborarea liniei plafonului, dar si prin extinderea in latime.

Grila frontala de mari dimensiuni.

Alura sportiva este subliniata de grila de tip cascada, care incorporeaza luminile de zi cu LED. Aceasta dezvaluie o structura interioara de forma unui fagure de miere, caracteristica mostenita de la modelele i10 anterioare.

Jante din aliaj.

Impactul vizual este completat de jantele din aliaj de 15”, precum si de cele de 16’’, disponibile optional.

Farurile cu design special.

Farurile sunt integrate in bara frontala aerodinamica, intregind aspectul bine conturat si elegant al autovehiculului.

Designul habitaclului subliniaza elementele de noutate si expresivitate ale noului i10, dar fara a compromite insa utilitatea. Plasarea fantelor de ventilatie pe interiorul portierelor sustine orizontalitatea arhitecturii, conferind o senzatie de spatialitate. Banda decorativa de pe plansa de bord prezinta acelasi finisaj 3D tip „fagure de miere” ca si interiorul portierelor.

Proportii redefinite.

Noul i10 este disponibil in variantele cu patru si cinci locuri. Datorita ampatamentului extins, spatiul pentru pasageri a fost suplimentat.

Design remarcabil.

Fantele de ventilatie sunt integrate in plansa de bord, care dispune de un finisaj 3D tip „fagure de miere”.

Conectivitate de referinta in segment.

Toate functiile sunt integrate in ecranul tactil color de 8 inchi, cel mai mare din segmentul A. Apple CarPlay si Android Auto garanteaza o integrare perfecta a aplicatiilor de pe smartphone cu sistemul de infotainment al autovehiculului. Mai mult, i10 dispune si de un suport pentru incarcare wireless prin inductie, pentru telefoanele de tip smartphone compatibile..

Hyundai i10 este lider in segment in privinta spatiului interior. Datorita ampatamentului extins, spatiul pentru pasageri a fost suplimentat, fiind proiectat pentru transportul a cinci persoane..

Spatiul pentru pasageri generos

Ofera confort, datorita ampatamentului extins. Acum te poti bucura de noi aventuri alaturi de prietenii tai. Confortabil chiar si pentru pasagerii din spate

Portbagajul generos

Iti ofera un spatiu de depozitare de 252 litri, iar pentru o incarcare facila, pragul acestuia a fost coborat cu 29 de mm. Spatiul pentru bagaje poate fi rapid reconfigurat datorita scaunelor pliabile.

Sistemul eCall

Ofera posibilitatea de efectuare automata a unui apel de urgenta de la bordul autovehiculului. Dispune de un buton eCall care poate fi activat manual pentru asistenta.

Noul i10 este disponibil in doua variante de motorizare: 1 litru MPi, trei cilindri, 67 CP, cuplu de 96 Nm si 1,2 litri MPi, patru cilindri, 84 CP, cuplu de 118 Nm.Ambele propulsoare dispun de o cutie de viteze cu cinci trepte: manuala (MT) sau automatizata (AMT). Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pentru i10, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei.

Transmisie automatizata.

Transmisia automatizata cu cinci rapoarte ofera o operare intuitiva.

Transmisie manuala.

Pentru pasionatii de condus care prefera sa schimbe treptele de viteza, Hyundai propune o transmisie manuala in cinci trepte.

Pentru a respecta standardele europene de siguranta, pachetul Hyundai SmartSense, disponibil pentru noul model, integreaza cele mai recente sisteme de siguranta: asistenta la coliziune frontala (FCA), asistenta pentru faza lunga (HBA), asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA), sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW), precum si sistem inteligent de avertizare asupra limitei de viteza (ISLW).

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni

FCA este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. FCA functioneaza la viteze de peste 8 km/h.

Sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW).

Permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala.

Sistem de asistenta pentru faza lunga (HBA).

HBA permite comutarea in mod automat a fazei lungi / scurte in momentul in care este detectat un autovehicul din sens opus. Mai mult, sistemul de asistenta la faza scurta (LBA-S) actioneaza lampile aditionale in functie de viteza vehiculului si unghiul de virare.

specificatii

DOTARI EXTERIOARE

Dotare Comfort+ Highway+
Geamuri cu tenta inchisa
Jante – 14″ otel / anvelope – 175/65 R14  
Jante aliaj – 15″/ anvelope – 185/55 R15  
Lumini de zi
Manere exterioare usi si capace oglinzi laterale in culoarea caroseriei
Oglinzi exterioare actionate electric, incalzite, cu semnalizare incorporata
Spoilere fata+spate vopsite in culoarea caroseriei
Manere usi interior cu tenta cromata

specificatii tehnice

Caracteristici 1.0 l, 67 CP, 5DR, 5MT, Comfort+ 1.0 l, 67 CP, 5DR, AMT, Comfort+ 1.2 l, 84 CP, 5DR, 5MT, Comfort+ 1.2 l, 84 CP, 5DR, AMT, Comfort+ 1.2 l, 84 CP, 5DR, AMT, Highway+
Cutie de viteze / Nr.rapoarte 5MT AMT 5MT AMT AMT
Putere (CP/rpm) 67/5500 67/5500 84/6000 84/6000 84/6000
Cuplu maxim (Nm / rpm) 96/3750 96/3750 117.6/4200 117.6/4200 117.6/4200
Combustibil benzina benzina benzina benzina benzina
Capacitate cilindrica (cc) 998 998 1197 1197 1197
Acceleratie 0-100 km/h (s) 14,6 17,3 12,6 15,8 15,8
Viteza maxima (km/h) 156 156 171 171 171