Patrunde in universul mobilitatii electrice.

IONIQ 5 redefineste mobilitatea electrica datorita designului progresist, performantelor remarcabile, precum si datorita sistemului de incarcare ultra-rapida.

O noua era pentru designul EV.

Avand ca sursa de inspiratie Pony, primul model al marcii Hyundai, IONIQ 5 reprezinta un simbol pentru povestea celor 45 de ani Hyundai.

Platforma E-GMP.

IONIQ 5 este primul autovehicul electric al gamei care utilizeaza platforma Hyundai E-GMP. Arhitectura E-GMP asigura un ampatament lung, contribuind la maximizarea spatiului interior.

Spatiu interior.

Noul CUV ofera mobilitate personalizata, pentru o atmosfera relaxanta in habitaclu.

Viitorul mobilitatii electrice este aici.

Designul inovator, materialele ecologice utilizate, performantele remarcabile, sistemul de incarcare ultra-rapida, functia Vehicle-to-Load (V2L), precum si caracteristicile avansate pentru conectivitate si pentru asistenta conducatorului auto se armonizeaza perfect pentru a oferi noi experiente clientilor.

 

Ce este un autovehicul electric?

BEV-urile, asa cum este IONIQ 5, nu folosesc combustibil si, prin urmare, nu emit noxe. Mai mult decat atat, nu au nevoie de un ambreiaj sau de o cutie de viteze, ceea ce conduce la reducerea costurilor de intretinere, dar si la accelerarea rapida datorita cuplului instant.

Zero emisii.

Pentru IONIQ 5 emisiile sunt zero, in timp ce ofera o autonomie de pana la 507 km.

Costuri de intretinere.

Autovehiculele electriceinclud doar o parte dintre piesele pe care le detine un automobil conventional, ceea ce inseamna, in multe cazuri, un cost de intretinere scazut.

Accelerare rapida.

In versiunea cu tractiune integrala si 305 CP, IONIQ 5 accelereaza de la 0 la 100 km/ h in 5,1 s.

Echipamente de siguranta.

IONIQ 5 este echipat cu diferite functii care monitorizeaza atentia conducatorului auto, pentru a asigura in permanenta o deplasare in siguranta

Mereu conectat.

IONIQ 5 dispune de tehnologii avansate, pentru o experienta digitala intuitiva.

Habitaclu generos.

Suprafata plana permite crearea unui spatiu deschis, cu multiple posibilitati de configurare, pentru confortul pasagerilor si pentru transportul bagajelor.

Performanta electrificata.

Construit pe noua platforma electrica, IONIQ 5 este disponibil cu o gama variata de sisteme electrice de propulsie.

5 ani garantie fara limita de kilometri.

IONIQ 5 dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de km pentru bateria litiu-ion polimer.