Noul IONIQ Electric

Pentru călătoriile tale de zi cu zi

SOLICITA OFERTA SOLICITA TEST DRIVE

Puternic si agil

Structura caroseriei incorporeaza in proportie de 53% otel de inalta rezistenta si aluminiu, care, alaturi de suspensia spate multi-link si centrul de greutate coborat, asigura o tinuta de drum optima si mai multa manevrabilitate.

5 stele din partea Euro NCAP

IONIQ a obtinut calificativul maxim de cinci stele din partea Euro NCAP, o organizatie europeana independenta care evalueaza nivelul de siguranta oferit de autovehicule. IONIQ a obtinut rezultate remarcabile in cadrul a patru categorii: pasageri adulti, pasageri copii, pietoni si sisteme de siguranta, fiind desemnat unul dintre cele mai sigure modele din segmentul din care face parte

Sculptat de vânt și ingeniozitate

O masina frumoasa din toate punctele de vedere. La exterior, forma sa este gandita aerodinamic, cu un acoperis fluid, se imbina perfect cu cu beneficiile unei masini electrice. Rezultatul final este un model sportiv prietenos cu mediul inconjurator. Emisiile de CO2 sunt 0 g/km datorita tehnologiei incorporate.

Forma sportiva si aerodinamica

Forma fluida a acoperisului se imbina perfect cu spoilerul din spate. Rezultatul: o forma sportiva si aerodinamica.

Performante aerodinamice

Grila aeorodinamica incorporeaza senzorul radar al sistemului pilot automat (SCC) integrat in emblema Hyundai.

Faruri de zi cu LED

Forma expresiva a blocurilor optice frontale contribuie la imbunatatirea performantelor aerodinamice.

Porturile de alimentare

Ofera doua moduri de alimentare: „Standard” si „Rapid”, in cea de-a doua varianta autovehiculul fiind incarcat cu pana la 80% in doar 30 de minute.

Spoiler spate integrat in luneta

Minimizeaza turbulentele si rezistenta aerului, contribuind la o stabilitate sporita.

Performanță electrica

Ioniq Electric revolutioneaza transportul de zi cu zi, indiferent ca vorbim de traficul din oras sau drumurile lungi. Te bucuri de confortul, calitatea si performantele unei motorizari pe combustibil fosil la care se adauga emisiile 0 poluante, fara zgomot si fara schimbarea vitezelor manual. Modelul dispune de trei moduri de condus: ECO, NORMAL si SPORT, care au rolul de a modifica comportamentul autovehiculului. Modul ECO imbunatateste eficienta consumului de combustibil, in timp ce modul SPORT permite rularea intr-un ritm dinamic. Modurile de condus (condus, parcare, marsarier si neutru) sunt grupate in mod avantajos pe consola centrala.

preturi

Motorizare Echipare Pret lista Pret promotie Pret oferta Program
Hyundai 2021*
Pret Program Remat 2021**
136 CP, Exclusive Exclusive 39.199 € 35.212 € 33.713 € 23.218 €

Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.