Noul IONIQ Plug-in

Pentru călătoriile tale de zi cu zi

SOLICITA OFERTA SOLICITA TEST DRIVE

Pentru călătoriile tale de zi cu zi

Modelul este ideal pentru aceea dintre voi care conduc zi de zi urban, doresc sa detina o masina prietenoasa cu mediul, care sa consume putin. De aceea, modelul cu motor hibrid este ideal. Va invitam sa ii descoperiti beneficiile in cele ce urmeaza.

Proiectat pentru performanta

Echipa Hyundai a creat un exterior impresionant, care aduce in acelasi timp o contributie semnificativa la indeplinirea cerintelor de protectie a mediului. Conturul simplu, dar rafinat, desenat cu grija, contribuie la imbunatatirea performantelor aerodinamice.

MANEVRABIL SI VERSATIL.

Cand propulsorul electric si cel GDi functioneaza simultan, IONIQ Plug-in demareaza cu 141 CP. Modelul poate folosi si propulsia complet electrica sau cea doar pe baza de carburant. Tranzitia intre cele trei moduri de propulsie este aproape imperceptibila. In modul complet electric, modelul are o autonomie de 66 km datorita bateriei litiu-ion de 8,9 kW/ h.

Sistemul de rulare eco (ECO DAS)

Modul ECO include functia „Coasting”, care analizeaza traficul si conditiile rutiere, contribuind la reducerea consumului de carburant. In functie de datele primite de la sistemul de navigatie, ECO DAS avertizeaza in timp util conducatorul auto pentru a reduce viteza, minimizand utilizarea franei si a consumului de carburant. In modul pur electric, IONIQ poate parcurge 66 km cu o singura incarcare a bateriei, oferind o autonomie de peste 1.100 km in modul combinat (electric + hibrid

PERFORMANTA HIBRIDA.

IONIQ Plug-in este alimentat de un sistem puternic de propulsie care are grija de mediul inconjurator datorita caracterului hibrid. Cand propulsorul electric si cel GDi de 1,6 litri functioneaza simultan, IONIQ Plug-in demareaza cu 141 CP. Modelul poate folosi si propulsia complet electrica sau doar cea pe baza de carburant. Tranzitia intre cele trei moduri de rulare este aproape imperceptibila. In modul complet electric, IONIQ are o autonomie de 66 km datorita bateriei litiu-ion de 8,9 kW/ h.

Transmisie cu dublu ambreiaj in 6 trepte

Transmisia performanta asigura un timp scurt de raspuns pentru o experienta de condus sportiv si eficient.

Cablu de alimentare cu control incorporat (ICCB)

IONIQ Plug-in poate fi alimentat de la surse variate. Cablul este proiectat sa se conecteze atat la o priza obisnuita, precum si la o statie profesionala de incarcare.

preturi

Motorizare Echipare Pret lista Pret promotie Pret Program Hyundai 2021* Pret Program Remat 2021**
1.6 l, 141 CP, benzina, Exclusive Exclusive 33.748 € 30.714 € 29.215 € 23.815 €

Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.