Noul Elantra.

Exploreaza noi oportunitati.

SOLICITA OFERTA SOLICITA TEST DRIVE

Sa iesi in evidenta sau sa te pierzi in peisajul urban?

Indrazneste sa fii diferit, indiferent de drumul pe care pleci. Intampina o lume plina de posibilitati nebanuite la bordul noului Hyundai ELANTRA. Modelul sedan de clasa compacta dispune de un design impunator, dar si de performante dinamice.

Indrazneste sa fii diferit.

Cu ajutorul sistemelor pentru siguranta.

Indrazneste sa fii tu.

Indrazneste sa faci schimbari, sa fii deschis, fara teama de esec.

Indrazneste sa fii mai mult.

Exploreaza lumea de maine folosind propriile standarde si nu cele ale societatii.

Sparge barierele.

ELANTRA a fost construit avand la baza cea de-a treia generatie a platformei producatorului, care ofera o mai mare flexibilitate pentru siguranta, stabilitatea, eficienta si performantele autovehiculului.

Tu detii controlul.

Exploreaza universul ELANTRA.

Descopera mai multe despre ELANTRA.

Design.

Caracteristici.

SPECIFICATII TEHNICE

Imaginile disponibile sunt cu titlu de prezentare. Informatiile si imaginile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii, pot diferi de la regiune la regiune si pot fi modificate fara un anunt prealabil. Este posibil ca unele echipamente sa nu fie disponibile in varianta de echipare standard, putand fi achizitionate contra cost. Toate autovehiculele sunt dotate si livrate de catre producatorul Hyundai numai cu anvelope de vara. Valorile specificate in detaliile tehnice si volumul portbagajului pot varia in functie de gradul de echipare. Hyundai Auto Romania isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.

Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite. Autovehiculele exploatate in scop comercial (ex.: scoli de soferi, taxi, inchiriere auto etc.) beneficiaza de o garantie de trei ani, in limita a 100.000 kilometri.