Noul KONA Electric.

Live unlimited.

SOLICITA OFERTA SOLICITA TEST DRIVE

Noul KONA Electric.

Mai mult dinamism si un stil futurist specific.

Live unlimited.

Designul noului KONA Electric este caracterizat de suprafetele parametice, aerodinamice si de liniile sculptate, care se imbina armonios.

Design distinctiv.

Caracterul unic al modelului este evidentiat de Seamless Horizon Lamp, KONA EV fiind primul model Hyundai care dispune de Pixelated Seamless Horizon Lamp.

Interior spatios.

Arhitectura inspirata de EV include o configuratie sportiva, cu o consola mobila, care evidentiaza eleganta interiorului.

Tehnologii avansate.

Noul KONA EV pune la dispozitia clientilor tehnologii si echipamente de siguranta care asigura o experienta la bord sigura, conectata si confortabila.

Autonomie extinsa.

Noul KONA Electric ofera o autonomie de pana la 514 km (conform WLTP; varianta cu baterie de 65,4 kWh).

Afla mai multe despre noul KONA Electric.

Design.

Caracteristici.

Specificatii tehnice.

Imaginile disponibile sunt cu titlu de prezentare. Informatiile si imaginile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii, pot diferi de la regiune la regiune si pot fi modificate fara un anunt prealabil. Este posibil ca unele echipamente sa nu fie disponibile in varianta de echipare standard, putand fi achizitionate contra cost. Toate autovehiculele sunt dotate si livrate de catre producatorul Hyundai numai cu anvelope de vara. Valorile specificate in detaliile tehnice si volumul portbagajului pot varia in functie de gradul de echipare. Hyundai Auto Romania isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.

Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de km pentru bateria litiu-ion polimer de inalta tensiune. Autovehiculele exploatate in scop comercial (ex.: scoli de soferi, taxi, inchiriere auto etc.) beneficiaza de o garantie de trei ani, in limita a 100.000 kilometri.