Noul Hyundai KONA.

Mai mult dinamism si un stil futurist specific.

SOLICITA OFERTA SOLICITA TEST DRIVE

Noul Hyundai KONA.

Personalitate dinamica, interior spatios.

KONA ofera acum dimensiuni mai mari. In comparatie cu versiunea anterioara, noul model este mai lung cu 150 mm (lungime: 4.355 mm), mai lat cu 25 mm si are un ampatament mai mare cu 60 mm.

Exterior.

Spre deosebire de majoritatea vehiculelor care sunt disponibile cu o varietate de sisteme de propulsie, procesul de dezvoltare a noului KONA a inceput cu designul variantei EV, care a fost ulterior adaptat pentru versiunile ICE, HEV si N Line. Aceasta abordare neconventionala a permis implementarea viziunii Hyundai in ceea ce priveste designul bazat pe tehnologie pentru toate variantele KONA (inclusiv ICE, HEV si N Line).

Aspect futurist.

Dinamismul modelului este accentuat de bandourile adanc sculptate ale pasajelor rotilor, care includ farurile si lampile spate.

Suprafete parametrice.

Noul KONA se remarca prin suprafetele parametrice. In laterale, liniile caroseriei conecteaza in unghiuri precise bandoul cromat cu spoilerul, conturand intregul autovehicul.

Seamless Horizon Lamp.

Caracterul unic al modelului este evidentiat de Seamless Horizon Lamp, KONA EV fiind primul model Hyundai care dispune de Pixelated Seamless Horizon Lamp.

Interior.

Noul habitaclu accentueaza caracterul practic al autovehiculului, oferind mai mult spatiu pentru o experienta imbunatatita la bord. Arhitectura inspirata de EV include o configuratie sportiva, cu o consola mobila, care evidentiaza eleganta interiorului.

Ecrane de 12,3 inchi.

Cele doua ecrane de 12,3 inchi si consola mobila confera un aspect high-tech.

Iluminare ambientala.

Experianta utilizatorului este imbunatatita de iluminarea ambientala.

Bancheta spate.

Noua forma a banchetei din spate subliniaza aspectul urban al noului KONA.

O varietate de sisteme de propulsie.

Cu o arhitectura comuna pentru cele patru versiuni (EV, HEV, ICE si N Line), fiecare varianta are un stil futurist specific.

Noul KONA

Cele patru versiuni KONA se diferentiaza prin elementele de design.

 

Modelul EV se remarca prin detalii grafice specifice temei de design Hyundai – Parametric Pixels, evidentiate de grila de admisie si de bara de protectie spate, de jantele din aliaj de 19 inchi, pragurile aerodinamice, linia caroseriei, precum si de oglinzile negre si de plafonul negru (disponibile optional). Totodata, designul impunator si robust al versiunilor ICE si HEV este evidentiat de elemente precum: bara de protectie si bandourile negre pentru pasajele rotilor. KONA N Line se remarca prin oglinzile negre, alaturi de un plafon negru (disponibile optional); spoilerul cu forma aerodinamica; designul sportiv al partilor din fata si din spate – cu bara de protectie care accentueaza garda la sol redusa; jantele din aliaj de 19 inchi specifice; toba de esapament cu dubla evacuare si pragurile de culoare argintie.

In curand.