Noul Hyundai SANTA FE

Pe drumul catre mai bine.

SOLICITA OFERTA SOLICITA TEST DRIVE

Impunator. Expresiv. Puternic.

SANTA FE ofera acum dimensiuni mai mari, confort sporit si tehnologii de siguranta revolutionare. Cel mai longeviv model de clasa SUV al companiei prezinta un exterior impunator si expresiv. Interiorul se remarca prin confortul oferit si prin calitatea materialelor utilizate.

Aspect nou rafinat.

Liniile indraznete, care se intind de o parte si de cealalta a caroseriei, confera modelului un aspect robust, dar rafinat.

Motorizari electrificate.

Emisii reduse, putere mai mare. SANTA FE este disponibil pentru prima data in versiunea hybrid, care contribuie la sporirea eficientei, dar si a performantelor.

Caracteristici revolutionare de siguranta.

Noul Santa Fe integreaza acum cele mai recente tehnologii pentru siguranta si sisteme avansate de asistenta a conducatorului auto.

O declaratie de stil.

Impunator. Expresiv. Puternic. Designul exterior complet redesenat reprezinta o declaratie de stil in segmentul SUV.

Proportii aerodinamice.

Exteriorul este dominat de grila frontala de mari dimensiuni care incorporeaza luminile de zi (DRL), ca parte a noii abordari de design „Integrated Architecture’’. In plus, luminile de zi in forma literei „T” completeaza designul robust si contribuie la aspectul remarcabil.

Aspect general armonios.

In partea posterioara, bara de protectie a fost modificata pentru a obtine un aspect general armonios. Dimensiunile generoase sunt accentuate de grafica orizontala a stopurilor unite printr-o banda reflectorizanta de culoare rosie.

Personalitate puternica.

Elementele geometrice de tip 3D, care definesc grila, genereaza un efect stereoscopic, accentuand personalitatea puternica a modelului.

Eleganta si functionalitate.

Bun venit la bordul noului Santa Fe! Mai mult confort, spatiu extins si o arhitectura interioara ergonomica.

Pachetul Hyundai SmartSense, disponibil pentru noul SANTA FE, integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni.

Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, FCA aplica automat o forta de franare pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA).

Santa Fe este disponibil cu sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare. LFA mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare, la viteze de pana la 200 km/ h.